Tjänster

REDOVISNINGSBYRÅ I STOCKHOLM

MED LÖSNINGAR INOM EKONOMI

TT Redovisning är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder tjänster inom bokföring, redovisning och andra ekonomitjänster. Vårt arbete håller alltid hög kvalitet och är anpassat till kundens behov.


Nedan listar vi några av de tjänster som vi erbjuder - läs mer och hitta lösningen som passar just ditt företag.


Tveka inte att kontakta TT Redovisning redan idag om du söker en redovisningsbyrå i Stockholm med fokus på leverans och kvalitet.


 

Bilda bolag

Vill du starta en verksamhet hjälper vi dig gärna med råd kring lämplig bolagsform, samt kan vi hjälpa dig med all administration kring starten.Löpande redovisning

Grunden inom redovisningen, där vi hjälper till med allt du önskar och ser om du vill sköta vissa moment av ekonomin på egen hand. Vi gör alltså fakturering, betalningar, bokföring, med mera. När månaden är slut levererar vi resultat- och balansrapport efter era önskemål.

Vi har kompetens inom många olika bokföringsprogram, och arbetar med bland andra Björn Lundén, där vissa delar såsom fakturering, kassahantering finns i molnlösning och kan göras av er själva om så önskas. Kompetens finns också i Visma, Entré, Hogia och Briljant.Löneadministration

Vi sköter löner i företag från en anställd upp till ca trettio anställda. Kompetens finns i Visma lön och BL lön.Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret är slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter kontakt med er eventuella revisor. För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst med att upprätta årsbokslut och årsredovisning.


 

Inkomstdeklaration

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi inkomstdeklarationen baserat på reviderat årsbokslut och skatteberäkning. Vi kan även hjälpa till med upprättande av privatpersoners inkomstdeklarationer, komplett eller endast beräkning av K10-blanketten.


 

Rådgivning

Utifrån dina frågor hjälper vi till med rådgivning inom olika områden. Det vanligaste är att vi hjälper till med skattefrågor relaterade till bolagsägande.

Ifall ni står inför ovanligt komplexa frågor så hänvisar vi till våra kvalificerade samarbetspartners, som är specialiserade inom allt från företagsaffärer till familjejuridik.