Om oss

Att anlita en professionell redovisningsbyrå gör att du som kund sparar både tid och energi. Med många år i branschen så vet vi vad som krävs för att ett företag ska ha en fungerande företagsekonomi. Vi hjälper dig med din redovisning oavsett bolagsform:


  • Ägarledda bolag
  • Handelsbolag
  • Enskild firma
  • Ideella föreningar och stiftelser


För oss är det viktigt att jobba med ett personligt engagemang och vi gillar att ha en närhet till dig som kund. Till oss ska du kunna vända dig för att få en trygg redovisning i ditt företag. Som redovisningskonsulter är vi alltid uppdaterade på de senaste regelverken och kan snabbt svara på frågor om skatt, avdrag, moms, redovisning och mycket annat.


Vi har vår bas på Kungsholmen i centrala Stockholm och tar uppdrag över

hela landet.

TINA & TOMAS PÅ TT REDOVISNING:

Mer än 20 års erfarenhet


– Det bästa jag vet är ordning och reda. Att få ordning på alla siffrorna och en bild över verksamhetens ekonomi. Att informera och ge kunden status om ekonomin och skatter. Jag älskar också att ge rådgivning och att skatteplanera.


Jag har arbetat på redovisningsbyrå sedan 1999 och har lång erfarenhet i branschen. Sedan år 2010 är jag auktoriserad redovisningskonsult i Sveriges Redovisningskonsulters förbund, SRF.


Det innebär att jag ska följa branschens rekommendationer (Reko) och även får skriva en bokslutsrapport. För aktiebolag som inte har revisor så kan denna bokslutsrapport garantera att företaget har följt Reko och därmed har en redovisning med kvalitet.


Tina Holm"Det här är ett toppenjobb"


– Att få jobba som redovisningskonsult är fantastiskt. Jag gillar verkligen att träffa kunder inom många olika branscher.


Min bakgrund har varit brokig, inom sjukvården, dansbandmusiker,

logistik och mycket annat.


Men för några år sedan studerade jag redovisning i ekonomi och lön, och sedan dess har jag arbetat med detta.


Ett toppenjobb om du frågar mig!


Tomas MattssonVI GILLAR ORDNING & REDA